Zaterdag 18 april 2015

Theater en Congrescentrum De Tamboer         Hoofdstraat 17, HoogeveenWe 

Niet iedereen heeft (gelukkig) dagelijks met een uitvaart te maken. Al zal iedereen en uiteindelijk toch minimaal één meemaken..

Wij merken dat er steeds meer belangstelling is voor uitvaarten en alles wat daarom heen hangt: van kisten tot grafmonumenten en van de opbaring tot asbestemming. Een uitvaart is tegenwoordig steeds persoonlijker en men wil er steeds meer een persoonlijke 'touch' aan geven. 

Toen wij in 2013 de eerste Uitvaartbeurs Hoogeveen organiseerden, konden we niet voorspellen wat de reacties van de bezoekers zouden zijn. Achteraf weten we het wel: het bleek een succes, nu nog krijgen we regelmatig de vraag wanneer we weer zo'n beurs gaan organiseren, van zowel bezoekers als standhouders! Het bleek in een behoefte te voorzien.

Vandaar dat we op zaterdag 18 april 2015 de tweede Uitvaartbeurs Hoogeveen hebben georganiseerd. Het is een geweldige beurs geweest, waar een groot aantal standhouders en bezoekers elkaar hebben ontmoet.

Hieronder ziet u de lijst van deelnemers, als u op de beurs bent geweest en u wilt nog meer informatie: klik op de naam van het betreffende bedrijf en u komt op de website van het bedrijf!


 

 


 Schrijfsporen: levensverhalen en portretten


AR Video zorgt op een professionele wijze voor een prachtige herinnering aan belangrijke gebeurtenissen in uw leven.